I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Håraccessoarer i överflöd

 

diadem

Du kan börja med att välja ut vilket diadem du vill ha.

Kopia av 5

Uppsatt eller utsläppt med snebena.

5
 
Utsläppt på två olika sätt.

6
 
Uppsatt i två vinklar.

8
 
Uppsatt eller utsläppt med snebena.

12
 
Redo för party: simpel hästsvans – sedan på med diademet!

15

Kan mitt treåriga barn sätta på sig ett diadem – så kan du!

One thought on “Håraccessoarer i överflöd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *