I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Frisyr på 5 min

(153)

Gör såhär:

Tupera luggen bak mot hjässan. Sätt upp håret i en enkel medelhög hästsvans. Kamma fint det tuperade och använd hårnålar för att få till ”bullen” uppepå. Det gör ingenting om tuperingen blir lite slarvigt gjord. Sätt i en enkel accessoar som ett ”bh-band”. Enkel accessoar som dessutom håller bort stretiga hårstrån samt pannhår, vilket är väldigt effektivt. Avsluta med att spraya lätt med en fixerande spray.

3 reaktioner på ”Frisyr på 5 min

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons