I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Frisyr på 5 min

hr(4)

Denna frisyr är en klassisk och elegant sådan som endast tar 5 minuter att göra!

Såhär gör du den klassiska frisyren:

1: Kamma håret stramt bakåt i en låg hästsvans.
2: Massera in hårgele i händerna och arbeta in i svansen.
3: Tvinna håret och rulla det runt hästsvansen. Fäst med hårnålar.
4. Spraya med en mjuk spray i knuten och en fixerande spray i det kammade.

Färdigt!

En reaktion på ”Frisyr på 5 min

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *