I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Köttfri måndag

26230635_10155868701516257_1240706502074167370_n

Denna maträtt svirade jag ihop nu ikväll, det är en vegetarisk variant. Jag kommer att köra på köttfria måndagar hädanefter, som ett steg mot en bättre miljö, läs gärna mer om den kampanjen på de färgade orden. Jag började faktiskt med detta nu i måndags som var, så från och med vecka 2 i år.

Det här är en pastasås på bejkon (Astrid och aporna), gul lök, vitlök, morot, spenat, jalapeños, kikärtor, creme fraiche, färsk bandpasta med tomat, ajvar, färsk bandpasta med spenat, salt och svartpeppar.

Bilden är plåtad med mobilen, men den blev ändå helt okej.

Vad säger ni, är ni med mig? Kom igen!

annons