I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 49

budgetkollen

Ni vet hur jag resonerar kring ungefärlig summa. Hamnade faktiskt på 585,45 kronor för vecka 49. Jag lagade mat å fixade hela veckan. Men vet ni vad jag skäms för? Vi hade säkert kunnat hamnat på hälften. När jag kollade igenom alla kvitton å såg vad som hade handlats hem, skämdes jag.

262,7 kronor gick på gottis. Waaaahhh… Det är ju mer eller mindre hälften. Det mesta är till helg och extra för adventsfika = en hel del julmust… Fine, vi hade släkt över å fixade med filmkväll å allt, men ändå. Så mycket gottis. Jag gillar inte ens gottis!!!

Annons

Alyssa har slutat med napp

received_2044295328965376__01

Äntligen har vi kommit till avslutet med mappen, den där älskvärda hatiga saken som man typ aldrig blir av med. Älskar nappar, de inger en form av trygghet, men vilket helvete det är att bryta sig loss från den. Den här vändan har jag fått säga till Alyssa att hon åkte på tuttsjukan, haha. Hon var liksom röd runt om munnen och med napp så blir det ju fuktigt och torrt, så jag körde på den dealen. Funkar skitbra, men hon saknar tutten. Men det är så vi får köra.

Annons
Annons

Hälsat på pappa och annat

IMG_20181207_191907 IMG_20181207_182956

Direkt efter jobbet och efter hämtning av barn, så åkte jag upp till pappa för att hälsa på. Han har bytt avdelning och har numera eget rum och även teve på rummet. Så skönt. Jag pratade en hel del med sjuksköterskan som har hand om honom, det kändes bra. Vi ska ha vårdplanering inom kort. Trots att pappa är väldigt dålig och inte alls i bra skick, så har han tagen kvar. Så vi skrattade åt en grej han sade.

Efter att ha varit hos pappa, passade jag på att hälsa på mitt förra jobb och mina gamla ungdomar. Det var kul. Efter det så åkte jag hem till min lillebror och honom skjutsade jag sedan iväg till en destination.

Först nu är jag hemma och ska fixa lite i köket. :-)

Annons
annons