I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons
Annons
Annons

VAB

IMG_20181015_141115

Hemma idag med barnen, Alyssa har blivit dålig och behöver medicin, så det ordnades nyligen så ska åka för att hämta ut det på Apoteket strax. Behöver äta lite lunch först bara, sedan bär det av. Behöver städa rent hela lägenheten så att inga fler smittas. Så det är vad vi har gjort idag, städat och pratat med läkare över telefon. Så himla smidigt det där att kunna ha videosamtal med läkare är när man har små barn.

Annons

Mysig söndag

IMG_20181014_202020_150

Haha jag och mina seldies, har så svårt att fota mig själv. Idag har vi slappat å bara tagit det lugnt. Igår hade Joshua en vän över och vi var till simhallen. Idag fick jag och Simo barnvakt, så vi passade på att gå på bio och ha lite dejt inne i stan. Det var så mysigt om än kort tid. Vi har så fullt upp i veckorna med alla möten och allt som rör barnen, att vi glömmer bort oss själva som par. Håller på att kolla efter en danskurs till mig och Simo, som vi ska gå ihop. Salsa tänkte jag :-)

Annons
annons