Legitimerad sjuksköterska efter kovändning mitt i livet! Rockande tvåbarnsmorsa på den vackra småländska östkusten, som krigar på i vardagens virrvarr av skolbarn, heltidsjobb träning, hälsa och annat jox. Försöker parera alla vindlar, backar och gupp i livets berg-och-dalbana med positiv attityd, men lyckas inte alltid ;) Åsiktsmaskin utan munkavle som gärna ”rör om i grytan” när tillfälle ges…

Check då ja!

Hepp!

Hur har ni det? Vi fick lite snöblandat här i morse (under typ en sekund, men det räckte) 😉 och jag blev genast pirrig och glad över den tid som är i antågande. Ni vet ju hur jag älskar advent, jul och allt som hör till. Snart blir det adventpyntning och då är det ”legitimt” att börja köra julsånger på repeat dagarna igenom! 😉 Älskar’t 😀

IMG_1195

Check på vaddå undrar ni ju nu förstås…;) jamen studieuppgiften i psykiatri med tillhörande heldagsseminarium är nu godkänt och genomfört. Klart! 😀 Gött! Nu har jag två veckor kvar på VFUn och dessa sista veckor är oftast de bästa, inget annat som hänger över mig – kan gå all in VFU! Skönt!

Under dessa två veckor infaller ju dock vår kliniska examination på KTC. Icke att förglömma 😉 Vi har övat en del jag och Ida och nästa vecka har vi en sista heldag på KTC bokat då ALLA moment ska gås igenom, klockas och bockas av en sista gång. Sedan har vi en förmiddag bokad till genomgång av teori krig momenten och kommer – för miljöombyte – sitta på mysigt kafé och göra detta tillsammans 🙂 Just nu känner jag mig faktiskt rätt lugn i detta och tycker mig ha momenten under kontroll, gjorde ju flera av dem dagligen under min VFU på akuten 😀 Samma eftermiddag sedan ska vi kasta oss in i förberedelser för C-UPPSATSEN! Termin 5 närmar sig med stormsteg och vi tänkte brainstorma lite kring förslag på ämnen att skriva om… också det blir på café 😉 MYSIGT!

Har tre sommarjobb att välja mellan nu och vill får klart detta så snart jag kan, för rätt tidigt in i T5 så kommer vi behöva välja våra praktikplatser inför sista VFUn i T6 och jag vill välja smart och klokt för att kunna se så mycket olika saker som möjligt under min studietid.

IMG_0147

Min sista praktik har jag i princip klar för mig hur jag ska välja faktisk, men håller det för mig själv ett tag till, så jag behöver välja sommarjobb utifrån de tankarna egentligen…;) Återkommer i frågan.

Nästa års bästis-event är kirrat! Jag och en av mina bästa och äldsta vänner kör repris på årets event och drar på konsert igen! Samma band – annan stad! Överraskande nog kommer ett av vår ungdoms största band åter till Sverige – under samma turné som i år – och gästar västkusten denna gång!

IMG_1150

Guns’n’Roses kommer till Ullevi i juli 2018. Å vi tänker vara där! Biljettsläpp kl 9 den 16/11 och jag ”hänger på låset” – räkna med det! 😀

Nu hörni: familjehäng, veckohandla och kura inne resten av dagen 😀

Ha en härlig helg! Pöss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *