Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

Ibland alltså…

Jaa, ibland alltså…vad händer? Tiden går så galet fort, hörrni! Jag har hunnit med att få reda på  det slutliga resultatet på läkemedelstentan och – check – G på den! Gött! Vi har haft flera moment på KTC och i måndags hade vi hemtenta i en av kurserna det var en hemtenta där instruktionerna släpptes måndag morgon kl 9 och skulle lämnas in dagen efter kl 16. Tight om tid som ni ser 😉 Jag fick ihop en tenta som jag blev rött nöjd med och jag tror jag får G i alla fall. För att satsa på VG var vi tvungna att (förutom att uppfylla alla kriterier för G) ha med referenser från två för ämnet relevanta vetenskapliga artiklar. Jag hittade två sjyssta, men vet inte om det räcker, vi får se. Ett G räcker gott i vilket fall som helst 😀 I vecka 40 får vi resultatet. Håll tummarna. 😉

I morgon har vi S-HLR på KTC på förmiddagen och eftermiddagen ägnas åt att läsa igenom de KTC-moment vi gjort hittills, för på fredag har vi scenarioträning :) Sedan är det helg och på måndag drar VFU:n igång! *alltsåherregudvartartidenvägen*

Ett och annat nöje hinns det med i alla fall! På torsdag eftermiddag har jag tid hos frissan för lite klipp och färg. Min man och jag har 9-årsdag idag (vi träffades för 9 år sedan) och med anledning av det så kör vi date på lördag med god mat och bio:

IMG_3092

Läskigt! *trotsattjagärgrymtmörkrädd* 😉

En liten lägesrapport! Ha en fin kväll!

PÖSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons