Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

Tillbaka!

God morgon snyggingar!

Förörar er en kaffeselfie denna mulna morgon, med en påminnelse på muggen  om min viktigaste roll i livet – alla dar i veckan! :)

IMG_2998

En kaffe så svetten lackar och nu Off to training på KTC. Det var ju CVK idag det handlade om idag som ni kanske minns.

Ha en toppendag!

Tjingeling! PÖSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons