Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

Hej då T3!

Tjohoo!

Men alltså – sommarlov från typ….allt? Var ett tag sedan jag förärade er ett inlägg – sorry! Men jag njuter av ledig tid med mina älsklingar :) vi har det så härligt här ute på vackra Mysingsö, där vi äntligen hittade vårt perfekta boende – älskar varje sekund <3

I veckan fick vi i alla fall resultatet för senaste tentan och: jihooo! Fick G på båda delarna, men vi vet inte poängen än, det får jag se när jag hämtar ut tentan sedan) men skitsamma – för jag klarade den!!! 😉 Därmed kan jag – på riktigt nu – bocka av T3 (termin 3) och säga hjärtligt välkommen till T4 i höst. *hurra* :) Först blir det dock sommarjobb i 7 veckor på kombinerat korttids- och demensboende (samma ställe som jag gjorde min första VFU på) föjt av ytterligare två hela veckors semester med mina älskade underbaringar 😀

Sedan jag skrev sist har det ju såklart äntligen en del och en eller annan grej kommer redogörelse för nu:

Hade älskade vänner över på middag en kväll och vi spelar gärna sällskapsspel när vi ses. Den kvällen till ära köpte vi ett nytt spel:

IMG_0035

Att vi inte garvade ihjäl oss! 😀 Ett smakprov på hur vi såg ut och lät har ni här: Missa INTE DETTA >>> IMG_0034

Samma kväll räknade min kära E-L och jag ut att – äe, men sist vi var och såg Guns’n’Roses live (då i Globen) var nätta 26 år sedan..! Å tänk hörni – de e redan tillbaka i Sverige om bara EN vecka och JAPP – vi är på plats!!!

IMG_1150

Still Rockin’ the fuck on liksom! \n/ >.< \n/

Vi har haft en veckas gemensamt ledigt nu tidigt på sommaren och passade då på att besöka Liseberg – ett smart drag visade det sig! Parken är öppen och allt är igång, men besökarna har inte riktigt hittar dit än – inga köer,  ingen folkmassa och barnen var ju överlyckliga över alla extravarv och in i oändligheten upprepade åkningar i favoritkarusellerna 😉

IMG_2452

  Denna vecka drar rätta schemat för sommarjobbet igång och igår körde jag en lååååååååång dagtur 7-16 – i kväll är det 13-21:15 som gäller. Det blir en del långa dagar, men i gengäld har jag ju många ”strödagar” ledigt med mina gullisar mitt i veckan istället.

Hoppas ni har det bra och att ni får en toppenhärlig midsommar!

Jag riskerar att bli lite frånvarande under sommaren, men dyker in när tid och något att skriva om finns 😉

Ta hand om er! 😀 PÖSS! 💋

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons