Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

Det tog stopp :)

Ja nu tog det stopp! Jag har tentapluggat så jag fått huvudvärk nästan – hjärnan är proppfull 😉 I morgon skriver vi sista Medicintentan på terminens sista skoldag. Halva utbildningen är då gjord! Svindlande 😀

Inför denna tenta har jag testat en ny pluggteknik i kombo med mitt redan fungerade koncept med renskrivning, inspelning och avlyssning. Jag har gjort kort!

IMG_2374

Alla sjukdomar, tillstånd och diagnoser fick varsitt kort med sammanfattad info på baksidan! Sedan kunde jag förhöra mig själv och även bli förhörd på dem. Kul att se om det blir en kunskapsförbättring av det. Jag återkommer med utvärdering :)

Nu är det sängdags och jag kan lägga mig med gott samvete tycker jag! Jag kan en del om ALLA dessa nu:

IMG_2383

Hoppas det räcker 😉

Hörrni håll tummarna för mig i morgon 8-13, då sitter jag på Nova och skriver så pennan glöder! Efter tentan avslutar vi terminen med gemensam lunch i klassen! Mysigt värre :)

Sov gott! PÖSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons