Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

Andra förutsättningar

Alltså – oj…

IMG_2027

…verkligen helt andra förutsättningar! Lunch i solen och tvätt på tork ute! 😀 Har haft en vecka av intensivt tentaplugg och då äntligen skrivit tentan idag, lunchrast nu, med lunch hemma och därefter plocka fram och fixa lite till nästa veckas kursstart, sedan tar jag helg :)

Men hörrni – här….HÄR har jag hittat en plats för min själ <3 Det lugn och ron som råder här…genuint balsam för själen. Jag sitter i solen mot väggen på min altan, blir uppvärmd av solens strålar, föräras en svag havsbris som svalka och slås av T Y S T N A D E N…jag hör ingenting! INGENTING förutom småfågelsång, vinden i trädtopparna och en och annan sjöfågel på avstånd… Agathon suckar nöjt i solen på altanen och Ida jagar fjärilar…om jag inte visste bättre så skulle jag tro att jag levde i någons fiktiva novellvärld där allt är osannolikt perfekt…men slås av ett fullständigt lyckorus över insikten om att det är min nya verklighet! :)  Vi BOR här, vårt liv händer här och just nu känns det perfekt! <3

I morse vaknade jag med ett pågående migränanfall – på en tentadag! Det är ju inte optimalt på något sätt. :( Jag tryckte i mig triptaner och diklofenak och hoppades på det bästa 😉 Det var inte världens mest uppenbara tenta direkt, men känslan är att ett G förhoppningsvis är i hamn, men återigen så är det ändå spänd väntan i 15 dagar  nu…

Det värsta av min migrän har släppt nu ialla fall och jag ska strax avsluta min lunchpaus med en kaffe i solen och sedan köra på en stund innan E och jag ska åka och hämta hans nya glasögon :)

Ha en härlig fredag och en fantastisk helg 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons