Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

Tackar!

Halloj!

Hur har ni det? Våren verkar vara på väg hörrni! 😀

IMG_1935

Idag fick jag ett trevligt mail från ansvarig examinator i kursen vi fick tillbaka tentorna ifrån förra veckan! Jag mailade i fredags och frågade om mitt slutbetyg och möjligheten till att ändå få VG trots att jag var en poäng från VG på sista tentan  (och väl över VG på den första). Hon har gjort en individuell bedömning (och en avvägning för att bedöma att ingen annan elev skulle missgynnas av att jag får VG) av min förfrågan och beslutade att jag kommer få VG i slutbetyg då det poängmässigt var en så pass stor tenta och att det inte saknas mer än totalt en poäng på den ena för ett VG i kursbetyg! Tjohoooo! :) Så underbart kul! Vi får nog resultatet läkemedelsberäkningstentan i morgon också – spännande!

Idag (eller denna vecka) har jag dragit igång med mjukstart i träningen! I går cyklade jag till och från skolan och i morse tog jag en PW dit :) I eftermiddag var jag med min stora underbaring på simskolan och passade på att motionsimma till reducerat pris 😉 1000 m i armar och ben är nog inte omöjligt att jag känner av imorgon 😉

Nu hörrni är det sista gången jag lägger mig och sover som 42:åring! Imorgon när jag vaknar har jag blivit 43 😀 Det firar vi med lite gofika med mamma, pappa och svärmor imorgon eftermiddag!

Ha en fin kväll! PÖSS!

2 reaktioner på ”Tackar!

 1. Grattis till bra betyg och kommande födelsedag 😊

  Jag är en typisk ”sträva efter högsta betyget människa” men det bästa jag gjort är att bestämma att G är good enough. Inte någonstans kommer dina VG:n att efterfrågas eller synas och jag tycker att det är konstigt att det fortfarande finns universitet som använder tregradig skala (många kör ju med bara G eller IG). Vill inte alls förringa dina suveräna prestationer, men känner igen mig så väl och vet att det är lätt att falla in i prestetatänket, vilket får många att rasa en vacker dag. Ta hand om dig och njut av våren 😊

  1. Hej Christel!
   Kärt ”återseende” i mitt kommentarsfält! :) Tack för dina kloka ord, jag behöver nog förtydliga mina tankar kring betygen 😉 Det gör jag i ett inlägg!
   Hoppas allt är bra!

   Ha det gott! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons