Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

Alla rätt?

Hej hopp!

Oj! Vi skrev läkemedelsberäkningstenta idag och facit till den kommer ut på kurssidan bara några timmar efter att vi skrivit klart den. Vi får dock under inga omständigheter ta med NÅGOT SOM HELST kladdpapper med svar ut och inte eller skriva dem på armen eller nåt. (Man får hoppas att man minns typ). Nyfikna som vi är hade vi en liten pakt i vår lilla klass och enades om att memorera 2-3 svar vardera av de 10 som vi skrev för att jämföra lite sinsemellan och förhoppningsvis själva kunna ”rätta” när facit kom. Det gick riktigt bra och vi hade skrivit samma svar på alla utom sista talet. :) På den här tentan får vi ju ha max ett fel och måste alltså ha minst 9 av 10 rätt. Om jag inte minns fel på mina svar så har jag faktiskt lyckats skrapa ihop alla rätt! 😀 Helt galet ju! Själva tentan får vi åter under nästa vecka och då vet jag säkert, men första ”egenrättningen” bådar ju asgott! 😉

Den andra tentan (som jag skrev med bihåleinflammation) fick vi resultatet för i går ju! GODKÄND! Helt underbart! Jag hade faktiskt bara en ynka liten poäng från VG! 😀 Kommer verkligen kontrollräkna innan jag kvitterar ut den 😉 Kanske till och med prata med examinatorn om en extra överkoll av min tenta för att se om hon inte kan hitta någon liten poäng till. Den felande lilla poängen är egentligen inte hela världen – jag är SÅ NÖJD att ha klarat tentan – men just detta lilla enda poäng står i vägen för ett VG i slutbetyg i kursen som helhet och då är det ju värt ett försök i alla fall, väl..? 😉 Jag vet ju ialla fall var min kunskapsnivå ligger och jag är godkänd och det är det som räknas i slutändan. :)

IMG_1930

Har inte haft mycket tid på sistone att bara sitta en kväll i soffan med mina godingar – tar igen det ikväll och tvångstittar på Melodifestivalen som egentligen inte är my kind of jippo, men i brist på annat så 😉

Ha en toppenlördag, snyggingar! PÖSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons