Jessica, 40+, sjuksköterskestudent och tvåbarnsmorsa på den småländska östkusten. Tränar, käkar LCHF och försöker hänga med i livets berg-och-dal-bana. Mitt i livet, efter 15 år inom administrationen, varav 12 år som inhyrd konsult, har jag beslutat mig för att bli vuxen…eller förresten…ja, skaffa mig ett riktigt jobb i alla fall. För att göra slag i saken beslutade jag mig för att sluta jobba och sätta mig i skolbänken igen. Tre års högskolestudier väntar – jag ska bli SJUKSKÖTERSKA! Vägen dit får ni hänga med på om ni vill. Ni gör det dock på egen risk, bloggen blir min ventil i studierna, men jag älskar att diskutera och debattera alltsköns ämnen, jag har sjuk humor och framför allt är jag rabiat ordpolis! Allt jag gillar, hatar, vill dela med mig av och stör ihjäl mig på kommer upp på bloggen… Häng på!

Annons

En del förkortningar är trevligare än andra ;)

Några av mina favoriter är TWD och VG! Båda högaktuella idag 😉 Fick resultatet på den första av två tentor idag och fick ett överraskande VG på den! Wohooo för en glad nyhet! 😀 Jag tänkte nog att G skulle vara möjligt men blev uppriktigt överraskad av det ännu snyggare VG, trots flytt och bihåleinflammation 😉 Nästa tenta får vi svar på imorgon!

IMG_1914

Mitt trevliga tentaresultat föranledde en välförtjänt belöning i form av TWD-maraton för att titta ikapp ett par avsnitt av senaste säsongen. Underbart! Jag drabbas fortfarande av sinnessjukt sympatikuspåslag och hjärtklappning av stress när jag tittar på den serien 😀 Seriöst! Det är SÅ bra och SÅ spännande!

IMG_1076

Nu är det läggdags och i morgon blir det att öva på FASS-uppgifter och ströuppgifter av andra tal för att ”hålla igång” matten inför lördagens tenta!

Ha en härligt kväll! PÖSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons