Legitimerad sjuksköterska efter kovändning mitt i livet! Rockande tvåbarnsmorsa på den vackra småländska östkusten, som krigar på i vardagens virrvarr av skolbarn, heltidsjobb träning, hälsa och annat jox. Försöker parera alla vindlar, backar och gupp i livets berg-och-dalbana med positiv attityd, men lyckas inte alltid ;) Åsiktsmaskin utan munkavle som gärna ”rör om i grytan” när tillfälle ges…

En del förkortningar är trevligare än andra ;)

Några av mina favoriter är TWD och VG! Båda högaktuella idag 😉 Fick resultatet på den första av två tentor idag och fick ett överraskande VG på den! Wohooo för en glad nyhet! 😀 Jag tänkte nog att G skulle vara möjligt men blev uppriktigt överraskad av det ännu snyggare VG, trots flytt och bihåleinflammation 😉 Nästa tenta får vi svar på imorgon!

IMG_1914

Mitt trevliga tentaresultat föranledde en välförtjänt belöning i form av TWD-maraton för att titta ikapp ett par avsnitt av senaste säsongen. Underbart! Jag drabbas fortfarande av sinnessjukt sympatikuspåslag och hjärtklappning av stress när jag tittar på den serien 😀 Seriöst! Det är SÅ bra och SÅ spännande!

IMG_1076

Nu är det läggdags och i morgon blir det att öva på FASS-uppgifter och ströuppgifter av andra tal för att ”hålla igång” matten inför lördagens tenta!

Ha en härligt kväll! PÖSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *