Välkommen att följa min välbesökta blogg. Jag lever i en "mina, dina & våra barn familj", mamma till två pojkar Dexter som är född 2005 & Winston som är född 2013. Min "bonus" pojke heter Gustav och är född 2006. En pappa finns det också, Simon heter han. Vi blir Herr och Fru Walles till våren 2014 och bor i hus nere i Höllviken där vi stormtrivs. Jag skriver mycket om mina tankar kring familjen och om livet -i want it all, familj och karriär. Det finns inget ämne som är tabu för mig. Jag älskar att shoppa och skämma bort mig i alla dess skönhetsprodukter man kan tänka sig. Jag är en entreprenör ut i fingerspetsarna och är just nu i uppstarten av ännu ett företag som vi satsar på att vara igång med under våren 2014. Utöver det så är jag även cheerleading coach och en hejare på att äta kakor :)

Annons

Det går framåt :)

Ett stopp hos mamma för att hämta upp Winston :)
Har som vanligt haft ett riktigt bra möte med Sojka och fått gjort en massa!

Nu söker vi även kontorslokal till Sojka & Walles, det växer så det knakar så vi behöver all möjlighet till att kunna jobba där efter :)

Nu blir det en snabb kopp kaffe med snälla mamma som ställer upp och passar Winston !!

20140225-151047.jpg

3 reaktioner på ”Det går framåt :)

  1. Oj vad spännande det ska bli att få veta vad ni håller på med speciellt om ni växer så snabbt. Förresten, ett tips är att Isabella Löwengrip har ett kontorsrum ledigt om ni vill hyra in er där, vet dock inte hur mycket space ni behöver. Bara ett tips. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons