Välkommen att följa min välbesökta blogg. Jag lever i en "mina, dina & våra barn familj", mamma till två pojkar Dexter som är född 2005 & Winston som är född 2013. Min "bonus" pojke heter Gustav och är född 2006. En pappa finns det också, Simon heter han. Vi blir Herr och Fru Walles till våren 2014 och bor i hus nere i Höllviken där vi stormtrivs. Jag skriver mycket om mina tankar kring familjen och om livet -i want it all, familj och karriär. Det finns inget ämne som är tabu för mig. Jag älskar att shoppa och skämma bort mig i alla dess skönhetsprodukter man kan tänka sig. Jag är en entreprenör ut i fingerspetsarna och är just nu i uppstarten av ännu ett företag som vi satsar på att vara igång med under våren 2014. Utöver det så är jag även cheerleading coach och en hejare på att äta kakor :)

Hallelulja!

Ännu en behandling som var smärtfri, tack gode gud 😉 Fyllde till läpparna lite, en liten touch för att det ska hålla lite längre!
Så nöjd med resultatet, Joanna på Estetikspecialisten är verkligen så duktig på det hon gör!!
Har även bokat in en tid till kinderna veckan efter vi kommer hem från semestern :) Så spännande, tror det kommer bli riktigt bra!

Kommer snart ut med ett bra erbjudande till er läsare i bloggen om ni är sugna på att göra en läppförstoring :) Så håll utkik!!

20140331-130039.jpg

Laddat energi!

Godmorgon kanske jag ska börja med att säga :) Ny vecka nya möjligheter!

Denna vecka är helt galet fullbokad, jag har tokmycket att göra!

För att bara nämna nått jag ska hinna med denna veckan så kan jag ju börja med att vi ska gifta oss, vi kör butiksevent på Passiflora Mobilia, en miljard möten är inbokade, planering inför vår press-release är igång , åka till Teneriffa ( packa inför Teneriffa), besöka Dexters klass och prata om mitt arbete och göra en del behandlingar :)

Hur jag ska hinna ? Tja, det är en bra fråga 😉 Heja heja MIG !!

Tur jag laddat lite energi i helgen..8N5A0559 8N5A0560