VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT BEGRAVA SIN BROR

I fredags var det dags att ta ett sista farväl av min bror på kyrkogården.

Det känns fortfarande så overkligt, det känns om att han ska komma tillbaka, jag har inte riktigt tagit in att han har lämnat mig så hastigt.

Jag känner hur mina tankar inte vill ta mig till det faktum att han är död. Till och med efter hans begravning så ville jag ringa honom och berätta om allt och inser hur sjukt det är att jag vill prata med min bror om hans egna begravning.. Jag vet inte hur jag ska sätta ord på mina känslor så att ni ska förstå hur overkligt detta känns för mig.

C5DA50CE-7357-4D4D-9E7E-4EA0BF9FC5E6

Jag läser gamla meddelanden från honom och jag tittar på bilder och jag kan inte förstå, jag vill inte förstå. Jag vet inte hur jag ska ta det till mig..

Jag har vid två tillfällen även drömt så verkliga drömmar där han kommit till mig i mina drömmar ( jag vet att det låter sjukt, jag tror inte ens på sånt, men drömmarna visade sig bära rätt information)

Första drömmen jag hade var att han sa till mig att jag hade ett oläst meddelande från honom i en app som jag inte använder längre.. Jag vaknade med en olustig känsla och tänkte att det bara var en dröm.. Men så gick timmarna och jag kunde inte riktigt släppa drömmen så jag laddade ner appen igen till telefonen. Jag vågade knappt öppna appen, jag höll andan och blundade medan jag öppnade upp.

Jag öppnade ögonen och hela jag frös till is, ett oläst meddelande från min bror. Känslan var så sjuk, först att jag drömt om det, sedan att öppna meddelandet från min bror som var död, vad kan hans sista meddelande till mig vara?

Jag öppnade och läste, tårarna rann längst kinderna och hans sista ord till mig ”Jag älskar dig, jag kommer alltid att finnas med dig avsett vad som händer” kunde inte betyda mer för mig.

Nästa var en dröm jag hade efter jag slarvat bort hans inloggningar som jag fått om något skulle hända, jag satt på kvällen och försökte minnas vart jag sparat det, försökte flera gånger att minnas men fick upp att det var fel hela tiden. När jag vaknade morgon efter så visste jag helt plötsligt var det var efter jag hade drömt om honom igen.

IMG_1730

Det är så sjukt, jag vet inte om det är något omedvetet som gjort att jag haft dessa drömmar, men han känns fortfarande så närvarande och så med när han behövs precis så som han alltid varit.

Min älskade bror, det kommer ta tid innan jag förstår att du lämnat mig! Kanske kommer det en dag ett inlägg där jag är redo att säga hejdå, jag är inte där än.

Vi hade så mycket kvar att göra, vi saknar dig så det gör ont!

Dagen efter begravningen var jag där med barnen och tog farväl, det var deras första begravning och jag ville göra en egen liten ceremoni med närmsta familjen.

Allt känns så overkligt, du fattas oss.

Winston har gjort fina pärlplattor med bokstaven L & W 

IMG_1735

 

Kommentera (4)

MEST ÖNSKADE INLÄGGET

Jag slängde iväg en fråga på Instagram om vad ni ville jag skulle skriva lite mer om!

Micke är ett hett ämne, haha!

Jag förstår er helt, jag har inte skrivit så mycket om honom. Jag kan ju inte skrämma iväg honom med mitt offentliga liv, får ju sakta men säkert lotsa in honom i denna nya tillvaro 😉

Det som är ”vanligt” för mig och barnen är ju inte den vardagen Micke levt innan.

IMG_1660

När vi träffades så visste han såklart vilket liv jag levde, då var det inte corona tider och jag reste världen runt och gjorde många offentliga framträdanden på diverse olika event, galor osv.

Jag kommer ihåg när jag var med i Kvällsposten på en hel jäkla sida med en stor bild på mig och han var den enda som skojade med mig och inte brydde sig nämnvärt mycket om själva grejen att jag tyckte jag såg hemsk ut på bilden och jag hade sån ångest, haha! Men han fick mig att skratta istället <3

För OM jag har blivit utnyttjad av människor i min närhet?! Fyyyy säger jag bara. Jag har blivit så sårad genom dessa åren av människor som jag trott var mina vänner, men som bara velat följa med på saker osv. Men ja, det är en annan historia!

Tillbaka till Micke, min Micke!

IMG_1663

Micke har aldrig brytt sig så mycket om den offentliga sidan och har aldrig velat vara med på ett hörn. Utan istället så har han alltid från första dagen skojat med mig på ett sätt som jag inte upplevt, så orädd och så självsäker.

89272559_10158079659003024_7654423382728900608_o

Jag har alltid uppskattat hans ärlighet gentemot mig, hur han alltid bara sett mig och inte ”Emelie Walles”. För bakom mitt jobb med sociala medier och företagande så finns det såklart en annan kvinna som inte så många ”träffar” då jag har en bakgrund som tyvärr slutit mig som person och jag är väldigt försiktig med vem som släpps in innanför mina murar.

Micke har visat så många gånger att han är rätt för mig, hans stora hjärta, hans enorma ärlighet och hans extremt roliga humor har fått mig att älska honom så innerligen och så djupt.

IMG_1661

Han har från första stund haft ett öppet hjärta mot mina barn som älskar honom över allt annat, känns som att jag hamnat på en andra plats här hemma, haha!!

Micke har inga barn sedan innan, men trots det så faller det honom så naturligt att vara där för barnen. Mitt hjärta smälter när han borstar Winstons tänder på kvällen, när han tröstar Winston när han trillat på cykeln och när han finns där för Dexter som älskar att hänga med honom och spela FIFA på kvällarna och hur de tragglar franska glosor på kvällarna. Jag är så tacksam för deras relation som jag absolut inte tar för givet.

IMG_8907

Micke och jag delar så mycket gemensamt i livet, vi är väldigt lika i vår drivkraft, våra ambitioner och jag älskar att vi kan dela våra stora passioner tillsammans i livet. Vi förstår varandra i långa arbetsdagar, vi förstår den ständiga ”på knappen” i hjärnan och vi kan prata i timmar om företagsutveckling och idéer, samtidigt som vi delar den stora passionen för stor familj och barn.

Jag har nog aldrig pratat och umgåtts med någon så mycket som jag gör med Micke, vår relation är ovärderlig och jag är tacksam över att få uppleva den.

IMG_1664

Så för att runda av detta långa inlägg om det mest önskade ämnet -Micke! Så får jag summera det med att jag är en lyckligt lottad kvinna med en man som honom vid min sida.

Micke, jag älskar dig och är stolt över att vara DIN!

Jag ska lyfta dig till skyarna, jag ska backa dig i alla dina beslut och jag ska finnas där i alla lägen oavsett vad. Jag ska stå stadigt när det stormar och jag ska hoppa högst av glädje för att fira dina framgångar när det går bra och jag ska laga din mat 😉

Jag är en stark kvinna som vet exakt vad jag vill och ger dig en sann utmaning i perioder, du vet att jag gillar att pusha dig till din fulla kapacitet, men jag hejar också högst på dig i alla lägen!

IMG_1662

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

NÄR LIVET FÖRÄNDRAS

Tillbaka där allt började för många år sedan, tänk vad dessa åren har gett mig mycket och tänk vilken resa som jag och ni följare tagit er igenom med mig.

970B9B02-BC4E-426E-8854-35D6DC4643AB

Jag tror inte det är många av er som minns att jag började min resa just här, på Allt för föräldrar.

1891033_10152610405607785_168790178_n

Då var Winston precis nykläckt och villalivet i Höllviken var min vardag. Jag bytte blöjor för fullt och skakade vällingflaskor natten lång, samtidigt som Dexter precis nästan börjat skolan.

Karriären tog snabbt fart just här, jag kommer fortfarande ihåg när jag såg mitt lilla namn på topplistan och jag blev helt chockad över hur många som hittade till just lilla mig och min familj.

Där och då hade jag knappt Facebook och hade typ noll närvaro på sociala medier, jag visste inte ens vad Instagram var! Tänk att det sedan blev en del av mitt liv, inte en liten del utan en stor betydande del som förändrade så mycket för mig och min familj.

Jag har skrattat, gråtit och upplevt så mycket med er under denna resan!

För er som följt mig länge vet om att mitt liv förändrades och mitt villaliv i Höllviken tog slut, jag och barnens pappa valde att separera och påbörja nya liv var för sig. Men (ett stort men!!) som väldigt goda vänner!

Livet fortsatte och jag fann den stora kärleken igen, ni vet den där kärleken som känns i minsta lilla cell och bara man tänker på personen så blir man varm i hela kroppen.

170057D7-5E91-4E16-B21C-010C9DCBE7DE

Micke, min Micke!! Han kom in i mitt liv väldigt oväntat och otippat. Hela han slog om kull mig och jag har nog aldrig känt mig sådär tagen av kärlek, underbart!

Idag väntar vi en liten flicka tillsammans som beräknas komma i november, vi längtar så!

3FE7604F-3FF1-4B86-B625-6152B2700B01

Det nya livet som jag lever idag ser jag fram emot att dela med er, det är annorlunda gentemot de sista åren i mitt liv där jag rest världen runt och haft helt galna och upplevelserika år. Men med bebis så känns det som att jag är redo att ta ett nytt steg i livet och jag ser fram emot ett par år hemma i Sverige. Därav att jag är tillbaka här var allt började hos just Allt för föräldrar!

1C841E19-8CF2-495E-A61C-A516F13A6B5F

Tänk att livet kan förändras så, man tror att man är på rätt väg och så en dag förändras vägen och ett helt ”nytt” underbart liv växer fram.

Livet är bra underbart, men också utmanande!

 

Kommentera (1)

    För att få de senaste uppdateringarna