VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två mirakel på en dag…

  • Inlägg av:
  • Datum:
  • Kategori: Allmänt

MINETA>

Som jag kanske nämt förut, Minnah har nu i en vecka varit förkyld, haft världens nästäppa, samt ögoninfektion. Stackars liten! Igår rann ögonen och var samlades titt som tätt, dessutom har hon en jättejobbig hosta som tycks bara bli värre. Detta har dessvärre påverkat hennes sömn, varje dag somnar hon vid 01-02 på natten och hela familjen har fått lägga om sina sovrutiner. Men igårkväll skedde ett mirakel! Hon somnade vid 21.45, sov igenom hela natten till 9.00 på morgonen. När hon vaknade fick hon en falska mjölk och somnade om. Därefter vaknade hon kl.12, pigg och lycklig, utan hosta, nästäppa och rinnande ögon. Helt fantastiskt, eller hur?

Lite om idag.. Vi var på Babyringen, de har också mellandagsrea. Det var hur skoj som  helst, de har ett stort utbud av allt, en av de bättre babyaffärerna, enligt mig. Till den andra stora nyheten! Vi hittade en röd Brio Grow, äntligen! Som vi har letat, de är slut överallt. Sammanfattningsvis kan man säga att vi har haft en super duper dag! Nedan kommer bilder på den fina stolen och min finfina Minnah.

Ps. Elvin har vi inte träffat idag, hans pappa är äntligen ledig så de passar på att mysa och umgås så mycket de kan. Dessutom vill vi inte att Minnahs ögoninfektion ska smitta.

Peace


Kommentarer


  1. Indira december 27, 2011 on 10:25 e m Svara

    Hihi elvin har också den sköldpaddan och han älskar den.. 🙂

    • elmi december 27, 2011 on 10:33 e m Svara

      Jag tänkte väl att det var en sköldpadda, ser inte ut som en, haha. Ja, visst är den rolig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

För att få de senaste uppdateringarna