Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Magisk kväll!

Alltså vilken kväll! Vilken stämning!

Igår var jag på Ullevi tillsammans med mannen och kollade på Håkan Hellström. Jag har aldrig varit på en konsert med honom förut men har lyssnat på hans musik sedan han började. Kvällen var helt magisk!

Gästartister som Ola Salo och First aid kit var på plats och inte tala om hans fantastiska mamma. Håkans egna mamma som kom sjungande upp på scenen strax innan slutnumret. Oslagbart!

Tjejerna var hemma med mormor och L medan jag och Peter hade en kväll för oss själva. Biljetterna bokades den 26 november så denna dagen har vi längtar efter länge!

IMG_2363IMG_2374

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *