Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Vad har jag läst?

Hej fina!

Jag har fått endel förfrågningar om vad det är för nått jag har läst, vart och hur länge. Det är svårt att skriva allt i små kommentarer så tänkte att jag kör ett inlägg här istället så får jag med mer 🙂

Förra året började jag läsa till certifierad inredare via inredningsskolan.se med inriktning feng shui. Skolan är helt lagd på distans och du väljer själv hur lång tid du behöver på dig för att läsa. För mig tog det nästan exakt ett år med ett par månaders uppehåll förra året.

Utbildningen är uppdelad i tre block som vardera innehåller teori och övningsuppgifter. Alla blocken ingår i kurspaketet. När alla tre block är gjorda är du kvalificerad till att göra ett certifieringsarbete för att bli Certifierad Inredare. Det är inget krav att göra certifieringen, du kan likväl efter genomgången utbildning kalla dig inredare, dock inte Certifierad Inredare.

IMG_9797

När du sen väl känner dig redo att slutföra din kurs och få ditt certifikat så hör du av dig tillbaka till skolan och ber att få slutprovet och det har du sen exakt tre månader på dig att göra från att du får det hem på mailen. Den är uppbyggd i olika delar med olika uppgifter så de tre månaderna är välbehövliga och det krävs lite planering.

Själva inredningsskolan då, den utgår ifrån Umeå och det är en fantastisk kvinna dom heter Ingmarie som driver den.

”Du läser in materialet och gör alla övningsuppgifterna hemma i lugn och ro. På så sätt kan du, oavsett var du bor eller hur ditt liv ser ut just nu, bli inredare. Du får värdefulla kunskaper både om inredning och om den praktiska användningen av feng shui. Den kombinationen kommer att ge dig en bra grund att stå på, antingen professionellt eller för privat bruk.”

Dock kan kursen bara beställas fram till den sista juni 2017, men bedömning och utfärdande av certifieringar kommer jag att fortsätta med fram till den sista juni 2018, då Ingmarie valt att stänga ner skolan.

IMG_9631IMG_9636IMG_9637IMG_9640IMG_9647IMG_9798

En reaktion på ”Vad har jag läst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *