Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Annons

Its friday baby!

Godkväll bästa!

Äntligen lite lugnt 😉

Tidigt igår morse åkte Peter till Landvetter för att tillsammans med jobbet flyga till Florens, ända tills på söndag :( Det har gått en natt och jag vill inget hellre än att han kommer hem typ Nu!

Efter Ikea, BVC och vaccin för Lovelia igår och ett besök på barnmorskemottagningen för mig, det var dags för cellprov, så packade jag in tjejerna i bilen och åkte till mormor. Så här har vi sovit i natt. De somnade i bilen igår kväll så det var bara att bära in dom när vi kom fram. Skönt!

Idag vaknade tjejerna strax innan 8 och efter lite lek och frukost här på förmiddagen så åkte vi och träffade en barndomsvän till mig och hennes familj. Flickorna fick se kalkoner för första gången 😉

Efter besöket där så åkte vi vidare till min farmor och farfar för en fika innan mamma kom hem. Jag hade ju lyckats att låsa mig ute 😉

Vi åt mat, såg haglet falla utanför och lekte kurragömma innan solen kom fram igen och vi gick ut och satte upp den stora studsmattan som mamma/mormor skaffat till tjejerna.

Vi hann precis in för att se ”drakdansen” på Barnkanalen och efter det gjorde jag iordning tjejerna för kvällen. Noelle somnade relativt snabbt medan Lovelia hängde i till strax efter nio. Men nu kan jag äntligen pusta ut lite innan dagen rullar vidare i morgon.

IMG_9799 IMG_9800 IMG_9813

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons