Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Vink vink!

Hej bästa!

Tänkte bara kika in här och säga att ja, jag lever 😉

Varit tyst här några dagar men jag har lite känt att jag drabbats mer och mer utav ångesten inför hösten, ångesten för att båda barnen ska börja på förskolan och att jag ska börja jobba. Det känns verkligen inte bra och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

I helgen var det full fart. I fredags var jag och Noelle uppe på Barnmässan i Karlstad (mer om det i ett annat inlägg) sen sov vi hemma hos min mamma innan vi åkte hemåt på lördagförmiddag. Ett besök hos min bror och hos min syster hann vi med innan vi körde neråt i landet. Väl hemma hann vi precis byta om vi kastade in oss i bilen hela familjen för att åka på dop och treårskalas, superfint! Söndagen blev en riktigt familjedag med massa mys, fix, bus och ommöblering hemma.

Nu sover båda barnen och jag ska krypa ner i soffan under en filt. Idag startade dagen med förskola för Noelle och öppna förskolan för mig och Lovelia sen har vi haft besök utav en förskolekompis till Noelle på eftermiddagen och nu på kvällen var vi ute och provkörde tjejernas nya Hummer, bilder på det kommer :)

Hoppas ni haft en fin dag!

IMG_9101 IMG_9227 IMG_9230

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *