Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Härliga sol!

Hej bästa!

Idag vaknade vi upp en otrolig dimma som snabbt försvann och övergick till sol. Och till skillnad från igår så är det näst intill vindstilla.

Noelle är lämnad på förskolan, jag och Lovelia har ätit en andra frukost (ja, andra för Lovelia men första för mig) och nu har hon precis somnat till här bredvid mig i soffan. Tänkte slurpa upp min kopp kaffe och sen hoppa in i duschen.

Idag ska jag hämta Noelle redan vid 12.30 från förskolan då hon har ett tandläkabesök. Hon som verkligen hatar att gå till tandläkaren, doktorn eller BVC har lovat att sköta sig! Men vi får väl se 😉 Jag har försökt att säga att om hon sköter sig så får hon går vi ner till stan och fikar efteråt och hon får även följa med till Barnmässan i morgon där hon så gärna ville måla sig till spindelmannen. Vi har även pratat mycket om tandläkaren och hur hon ska räkna hennes tänder. Så vi håller tummarna.

Annars kommer dagen att innehålla förberedelser inför i morgon och Barnmässan.

Hoppas ni får en fin dag!

IMG_8973 33A624C4-D713-4EEC-BD00-25640BBDAFEA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *