Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Sjukstuga!

God förmiddag bästa!

Idag fick jag sova ända fram till klockan 07. Så skönt!

Lovelia vaknade igår morse med tät näsa, otroligt hostig och med feber så vi spenderade gårdagen hemma i soffan. Hon var väldigt mammig vilket resulterade i att lyfte jag mig från soffan så gjorde hon det med. Hon sov ett par gånger extra igår, på mig, i soffan. Så där var jag liksom fast igår.

Jag inhalerade henne ett par gånger och vi hade även bisolvon hemma som hon fick. För hon hostade stup i ett, hon slutade aldrig. Vilket också resulterade i att hon var vaken till ca 23.30 igår för så fort hon somnade till så hostade hon. Hon kom liksom inte till ro.

Men som tur va så somnade hon, och visst har hon hostat i natt, men inte alls så mycket som på dagen igår. Jag fick väcka hemma vid 8.30 för att vi skulle gå och lämna Noelle på förskolan. Febern är borta, hon hostar men det är nästan inget och hon är fortfarande lite tät i näsan. Men inte så hon inte kan andas.

Nu håller vi tummarna att dagen i soffan igår hjälpte och att hon piggnar på sig.

I morgon väntar tandläkaren för Noelle och jag har lovat att om hon är duktig så får hon följa med mig till Karlstad och Barnmässan på fredag. Någon mer som ska dit?

Sen ska vi då sova hos mormor för att sen åka hem tidigt på lördag och gå på dop/treårskalas på eftermiddagen. Sen hade jag hoppats hinna plugga lite på provet på söndag.

IMG_8972 IMG_9011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *