Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Så stolt mamma!

Godkväll bästa!

Idag är jag så himla stolt!

Att bli stolt nu och bli stolt innan man fick barn är två helt olika saker. Alla dessa fantastiska framsteg som ens barn gör är så kul att se.

Idag har Noelle tagit på sig sina egna tennisskor, med kardborreknäppning helt själv. Tofflor och stövlar har länge inte varit ett problem men när hon stolt visade att hon kunde ta på sig sina skor själv log jag stort.

Och inte bara det. Noelle tog även på sig sin fleecejacka, knäppte och drog upp dragkedjan helt själv! Det gjorde mig chockad och otroligt glad. Hon börjar bli så stor nu min lilla tjej.

Även Lovelia har gjort utvecklingsframsteg idag eller vad man ska kalla det 😉 Hon som alltid låter som en gris oavsett vilket djur man frågar efter svarade mig idag med ett ”vov vov” när jag frågade vad hunden sa.

Mina små bebisar! De växer så det knakar.

A71A9D08-5004-44B2-8DF5-B362B85F4579IMG_6296

2 reaktioner på ”Så stolt mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *