Inredningsälskare och mamma till Noelle och Lovelia. Har en förkärlek till barnkläder och fina ting. Välkommen till min blogg! Här kan du läsa om mitt vardagsliv i vårt lilla radhus, min väg till certifierad inredare och härliga små ögonblick.

Ett totalt kaos.

Hej bästa!

Vilken morgon, och vilket totalt kaos vi hamnade i.

Exakt klockan 07.00 knackade det på dörren och där står det ett gäng med gubbar som frågar om det är okej att de kommer in. Javisst svarar jag med lite panik i rösten.

Vi bor i bostadsrätt och just nu håller de på att byta alla fönster på alla hus. Superkul verkligen med nytt och fräscht!

Igår runt klockan 20 fick vi veta att grannarna fått magsjuka vilket gjorde att byggkillarna inte ville gå in dit idag. Så vi stog näst på tur att få nya fönster. Egentligen ska de komma på måndag, då jag känner stress över kalaset på lördag men skönt att få detta gjort. Så igårkväll hann vi fixa det mesta med att flytta undan möbler och ta ner gardiner iallafall.

När de klev in i morse var jag och tjejerna redan påklädda och jag packade snabbt våra väskor och satte oss i bilen klockan 07.40. Så nu är vi hemma hos mamma. Eller ja, vi åkte upp till hennes jobb. Noelle har tjatat att få besöka mormors jobb så det passade bra nu. Lite fika innan vi åker hem till henne och inväntar att hon ska sluta.

Hoppas ni haft en mer lugn morgon och jag önskar er en fin dag!

IMG_6830 IMG_6832

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *