Kom ihåg mig

Lataste mamman ever

Jag har inte gjort ett smack den här veckan förutom en promenad i månads. Jag mår verkligen skräp. Har ont överallt och är så vansinnigt trött. Tror fortfarande att något är fel i kroppen och väntar med spänning på den där remissen ifrån Kvinnokliniken som aldrig dyker upp *grrrr*
I och för sig skulle alltihop kunna bero på stress. Min sambo har jobbat varenda dag och typ hela tiden i en månad. Idag är han iväg och spelar in en trailer. Jag är helt SLUT! Förstår inte hur ensamstående mammor orkar alltså. Beundrar verkligen det…

Lillplutt sover i sin vagn så jag passade på att slänga ihop en snabb lunch. Så himla gott med rökt lax! Nu tänkte jag ta en kopp kaffe och en bit choklad (85% kakao). Den här helgen är den chokladen det enda jag tänker unna mig. Om jag låter mig äta sötsaker så kan jag inte sluta  sen. Det är den hemska sanningen.

140208a

Leave a Reply

annonser