Kom ihåg mig

Tanken som räknas?

Satte alarmet på kl. 8 för att gå upp och gå iväg till gymmet (fram till 11 får man ha med sig bebis på gymmet nämligen). Min sambo och jag brukade alltid träna ihop förut och nu tänkte vi försöka göra det och ta med lillfisen. Hur som helst så fick jag i princip ingen sömn inatt (tutthängaren höll mig halvt vaken) så jag orkade inte. Ingen katastrof, det fick bli en promenad i solskenet istället. Norrköping bjöd på +3 grader!

20140204-003432.jpg

Var förbi jobbet en sväng och hejade på kollegorna. Saknar att jobba, även om det är skönt och mysigt att få gå hemma och vara föräldraledig… Det är ett helt år kvar tills jag ska vara på jobbet igen. Ett helt år!

Jag har fortfarande ont bakom snittet. Fattar inte varför och blir grinig av att gå med den molande värken hela tiden. Suck! Tänker inte skippa att träna för den saken, aldrig!

Nu är det sovadags, förhoppningsvis. Håll tummarna för att lillfisen sover!

Leave a Reply

annonser