VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gym-söndag igen!

Idag har jag hunnit med en sväng på gymmet. 20 minuter på crosstrainern och sedan körde jag ben. Första styrketräningen jag kör på gym nu efter förlossningen och graviditeten. Kändes bra och självklart började jag försiktigt. Att pressa sig till bristningsgränsen är bara dumt när man ska komma igång efter ett uppehåll…

Har dock fortfarande ont bakom snittet efter träning. Svårt att säga om det sitter i vävnaden eller i livmodern. Det kommer dom kolla när jag går till Kvinnokliniken (fick ju en remiss dit) om det nu dyker upp någon kallelse någon gång… Nu är det 3 månader och 1 vecka sedan jag förlöstes så frågan är om smärtan kanske är normal. Jag vet inte…

Hormonranden verkar inte riktigt vilja försvinna. När blir man av med den?

20140202-155253.jpg

Köpte nya träningsbyxor och linne häromdagen. Det är alltid lättare att ta sig till gymmet om man känner sig snygg i sina träningskläder! Speciellt om man tycker att det är motigt att gå dit…

20140202-155740.jpg
199kr på H&M. Jag använder nästan bara löpartights annars så dessa lite lösare blir bra att varva med!


Kommentarer


  1. Dijana 2 februari, 2014 on 08:55 Svara

    Grym blogg, blev riktigt inspirerad när jag såg bilden på din kropp så nu ska mina mammakilon också bort.
    Imorgon ska det bli gym premiär för mig 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna