Kom ihåg mig

Proteinglass

Häromdagen skrev jag om proteinfudge efter Olga Rönnbergs recept. Jag tänkte att jag kan göra en liten twist på fudgen och göra hallonfudge istället. Så jag bytte ut jordnötssmöret mot hallon och tog proteinpulver med bärsmak. Men det blir som rinnigt? Inte alls samma, fasta massa som med jordnötssmör. Så jag bestämde att det fick vara proteinglass och slängde in det i en burk i frysen…

Kämpade mig ut i snökaoset på en timmes promenad. Hjulen på barnvagnen stod mest stilla men jag valde att se den positiva sidan – jävlar vad kalorier jag brände. Synd att Runkeeper inte tar hänsyn till totalt oplogade vägar. Jag hann köra ett pass ut boken Träning för nyblivna mammor också, jag blev så pepp av vägningen imorse!

20140201-010613.jpg

Och lite fredagsmys har jag hunnit med.

20140201-010753.jpg
Naturell nötmix, clementin, proteinfudge och en kopp African Roibos. Gott!

Leave a Reply

annonser