Kom ihåg mig

Den levande snöplogen

Tog en promenad till Ö&B i snön. Enligt Runkeeper så brände jag 211 kcal men det kan vi nog säga egentligen var det dubbla. Återigen har jag plogat trottoarerna med barnvagnen! Och svettigt var det!

140130b

Lilltösen sover i sin vagn i hallen så jag passar på att äta lite mellanmål. Min vanliga kombo av frukt och Keso. Idag rött äpple och Keso!

140130a

Om en liten stund så får jag besök av ett par kompisar, varav den ena är gravid. Hon ska få köpa mina gravidkläder superbilligt. När dom har åkt ska jag ge mig på en annan variant av proteinfudgen som jag gjorde igår. Om lilla fröken tillåter, vill säga. Hon har varit otroligt kinkig senaste dagarna så det är inte alltid man lyckas få händerna fria att göra någonting annat…

 

Leave a Reply

annonser