Kom ihåg mig

Mätning och vägning!

Jag mätte mig idag förresten och hjälp vad det händer grejer nu!
12/1 mätte jag mig sist. Värdet inom parentes är vad jag har förlorat sedan dess.

Idag (18/1):
Midja: 76 cm (-2 cm)
Mage: 94 cm (-1 cm)
Stuss: 99 cm (-0 cm)

Jag vågade ställa mig på vågen idag också. Sist jag vägde mig (23/12) så vägde jag 66,0 kg. Idag vägde jag 62,9 kg! 😀 Det är så himla roligt och skönt att se att det HÄNDER någonting! Kolla här:

transf2c
Fotona är tagna 15 november -13, 23 december -13 och 18 januari -14. Det är alltså drygt två månader mellan första och sista bilden!

One Response to “Mätning och vägning!”

  1. Maria skriver:

    Hej. Hittade din blogg idag. Ska göra ett planerat snitt snart pga att bebisen ligger i säte. Som dig har jag inte heller hittat mycket vad man kan göra för att komma igång efter ks. Så jag kommer följa din sida för att få lite inspiration och tips :) Otroligt vad du kämpar, vilken skillnad det är redan! Bra jobbat!

Leave a Reply