VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Slut på julen!

Nu är jullovet slut för min stora flickas del och i morse lämnade jag henne på skolan igen. Efteråt gick jag en rask promenad (med inslag av löpning) runt strömbackarna här i Norrköping. Orkade inte mycket mer, efter bara 4 timmars nattsömn. Det var kusligt mörkt ute så tidigt i morse.

Jag fick självklart lite nageltrång, hade väl inte knutit skorna ordentligt. Big misstake! Jag körde för övrigt första passet ur Olga Rönnbergs bok Träning för nyblivna mammor igår kväll. Jag har några synpunkter men dom tar jag i ett senare inlägg. Jag känner dock av lite träningsvärk i magen idag så något hände ju iallafall!

140109a

140109c

 

12 veckor sedan snittet idag! Och herre vilken skitig spegel…

140109b


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 9 januari, 2014 on 03:28 Svara

    Fan vad duktig du är!! Vad då inte orkade mycket.. att du ens TAR DIG UT är massor med tanke på att du är ganska nybliven mamma, sover inte så bra och man är sliten. Jätte strongt att du tar dig ut, att du kämpar på. Grymt jobbat.

    Ha en bra dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna