VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inskrivning

Så nu är vi i Göteborg på hotellet. Hade inskrivning på sjukhuset idag. Det är lite speciellt med coronatider. När vi kom till huvudentrén så står det personal som frågar var vi ska och om vi verkligen får vara vara två vuxna. Men inskrivning var ett undantag där vi båda fick vara med och träffa läkare, narkosläkare, fotograf, ha Skypemöte med psykolog och tillslut träffa kirurgen. Mycket av information var upprepning men det tror jag man behöver. Sen var det mycket som annars sköts lite annorlunda i normala tider som att få se avdelningen och civa där hon kommer få ligga efter operationen. Men annars så hade det här varit vårt andra besök på sjukhuset. Nu var det mycket som var nytt från början.

Vi beslutade också att det inte är jag som följer med till operationen imorgon när hon ska sövas.  Jag har svårare att hålla mig lugn när det kommer till sjukhus. När Tuva skulle röntgas så började jag gråta och då vet jag ändå att röntgen inte är farlig.

Så imorgon kl halv åtta är det dags för operation och just nu är det en blandning av oro men samtidigt känns det skönt att det man har gått och tänkt på och oroat sig för i sex veckor är här. För oavsett hur jobbigt det kommer vara i morgon så är det ännu värre att vänta.

IMG_20200514_145102

Tuva innan vi åkte till Sahlgrenska.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna