Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Let’s Glow! Sommarens nyehter från L’Oreal Paris

För ungefär 2 veckor sedan innan jag drog iväg till Spanien så fick jag hem ett helt underbart Kit med sommarens nyheter. (Mottaget produktprov från L’Oreal Paris, recentiosnprov #freeforreview) Smink med naturliga ingredienser!

Highlighterdroppar, bronzepuder, skin tints i 3 olika nyanser, Blush till bronzern som ett bra komplement, samt en massa härliga nya ögonsuggor, en highlighter power palette som förövrigt är helt Fab! love it!

Jag har tyvärr ingen bra kamera just nu som kan fånga upp dessa härliga nyanser på mitt ansikte. Önskar jag hade det, det är en kostnadsfråga.
Men jag hoppas att ni blir nöjda och glada ändå över mina beskrivningar över sminket. För detta vill ni definitivt inte missa i sommar.

Jag använder ju Maybellines eraser som concealer.
Därefter använder jag FitMe foundation i nyans 230. Älskar den.
Nu var jag ju tvungen att använda highlighter dropparna som heter GLOW MON AMOUR, HERREGUD!! Kommer aldrig att sluta använda detta. WOW…vilket lyft ansiktet får..och färgerna! Helt fantastiskt!

Knepet är ju att forma o leka lite. Man får tänka på sina zoner och försöka lyfta dom gränserna. Speciellt när man sedan därefter ska använda La Vie En GloW, man får leka lite med färgerna, oh tanken är ju att den ska användas på kindbenen, ovanför ögonbrynen, samt under läppen och på hakan.
Om hellre vill avsluta med BACK TO BRONZE så blir det också jättebra för man får en helt underbar solkysst look, och även ännu bättre när man lägger på Blushen  LIFES A PEACH

SIN TINTS med 3 olika nyanser, som heter BONJOUR NUDISTA: har inte testas ännu, men det kommer 😉

En riktigt härlig toolbox, som jag är väldigt tacksam över att ha fått testa! Tack L*Oreal!

Jag skulle egentligen ha tagit bilderna nere i Spanien, men det var för tungt för mig att släpa med mig allt smink, iom begränsat baggage. Väldigt synd!

Med denna toolbox fick jag även med en underbar morgonrock, sexig som fan! Och även en jättefin ögonbindel typ. I denna fina låda!

Massa härliga paletter som heter L´Oreál Paris La Petite Palette, också nyheter. Ögonskuggpaletter i 4st utformningar.
Varje palett innehåller 5st högpigmenterade skuggor för ett riktigt wow-resultat!  Skuggorna har en krämig puderformula och är enkel att sudda ut.
En mix av matta och skimrande skuggor i varje palett.
Den smarta lilla förpackningen är perfekt att ha med i väskan. Kostar runt 159 kr

 

 

20180529_222038

20180529_21060420180529_22215020180529_222129

 

20180529_222014

GLOW TOOL BOX

BONJOUR NUDISTA En Skin Tint för en hälsosam naturlig look med lyster. Innehåller ingredienser med 92% naturligt ursprung samt aprikosolja för en återfuktande känsla. Lanseras i 3 nyanser: Light, Light/Medium och Medium.

GLOW MON AMOUR DROPLETS Highlighting-droppar som innehåller kokosolja för naturlig lyster. Perfekt att blanda i din foundation eller dagkräm, du kan även applicera produkten direkt på huden. Lanseras i 2 nyanser: CoralGlow och IvoryGlow.

LA VIE EN GLOW Cool Glow  En highlightingpalette i puderform. Paletten innehåller 4 vackra nyanser som går att använda både på ögon, kinder och näsa. Alla punkter du vill framhäva i ditt ansiktet. Formulan innehåller kokosolja för naturlig lyster!

LIFE’S A PEACH Persikofärgad blush med 77% ingredienser av naturligt ursprung. Ger ett naturligt resultat. Innehåller oljor från persikokärnor och har en härlig doft av persika.

BACK TO BRONZE Ett matt bronzingpuder! Ger ett naturligt solkysst resultat utan orangea toner. Berikad med ingredienser från mango och kokos. Doftar underbart!

JOLI BRONZE – LIMITED EDITION Ett traditionell bronzing puder i maxi format. Ger en naturligt solkysst look!

Bonjour Nudista: 159 kr

GlowMon Amour: 189 kr

La Vie En Glow: 189 kr

Life’sA Peach: 159 kr

Back To Bronze: 159 kr

Limited Edition! Joli Bronze 159kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *