Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Smartson testpilot: Aeg Comfortlift diskmaskinm #testimonial

Inlägget i samarbete med Smartson och Aeg
En sen Augustikväll satt jag och knappade in att jag ville va testpilot för AEG comfortlift diskmaskin.

Efter ett tag kom ett mail, där jag behövde spela in ett övertygande mail om varför just vi skulle få testa en diskmaskin till värde av 13.000 kr! Sagt och gjort. Efter ytterligare någon vecka kom ett mail: Grattis! Du är med och testar AEG Comfortlift!

Herregud vad glad jag blev! Wow! Nu har det gått många veckor, och varje vecka har vi fått utvärdera och filma, testa… det har varit jättekul, Den är liksom en del utav vår familj nu! Vi får självklart behålla maskinen om vi gjort som man ska, utvärdera, skriva recentioner och göra ett slut-utvärdering, vilket jag nu gjort i veckan. Det är klart nu med testet.

Och jag måste bara säga att jag fullkompligt ÄLSKAR vår nya diskmaskin, det är verkligen inte som en vanlig maskin, jag kan förstå nu varför folk betalar hutlösa summor till extra dyra saker.

Så här har jag skrivit lite om den:

Den här diskmaskinen är inte bara effektiv, den är energisnål och har många bra och olika diskprogram.
Man slipper att böja sig  ner iom comfortlifen (den nedersta korgen åker per automatik upp till en nivå där du slipper böja på dig) och resultaten den ger när disken är klar, den är enastående.
Barnen kan hjälpa till utan det blir krångel. Besticklådan som är platt, sitter högst upp och gör att man får plats mer mer bestick och annat och den går även att plocka ut och det går fort att tömma och fylla. Att tömma o fylla en diskmaskin har aldrig varit roligt för mig förrän nu. Den har så många olika fack för massa olika saker, b la vinglashållare, det går att höja och sänka mellanlådan där glasen ska vara. Man får plats med väldigt mycket tallrikar och annat. Disken blir skinande ren och den LÅTER INTE alls mycket, den låter knappt, vilket är bra för oss som har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Jag gillar att den inte lämnar fingeravtrycksspår efter sig, då den är utav rostfri stål. En indikator i marken som lyser, att disken är på, och de sista 10 minutrarna så öppnas luckan per automatik för att självtorka det sista så man slipper slösa på en massa el. Älskar verkligen vår nya diskmaskin!

Självklart har jag spelat in en massa roliga videoklipp:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *