Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Nyheter från L’Oreal Paris, Tattoo Brow Artist m.m

Hej på er!

Ännu en helg! Jag slappar bara och tar igen lite skönhetssömn.

Förra veckan kom ett härligt paket från L’Oreal med höstnyheter!  ( Det här inlägget är i samarbete med LÓreal Paris/ Maybelline- Reklam, inlägget innehåller adlinks)

Allt detta som ni ser på bilden fick jag hem för att testa på:

image005

1. Vivid Matte Liquid med 4 nya nyanser, älskar dessa läppstift i färgsprakande färger. Får alltid frågor om dem för att de är så fina i färgerna.  Med en krämig formula och en jättebra borste som  forma läpparna fint.
Dem nyanserna heter
VIll du köpa Vivid Matte Liquid? Klicka Här

Titta vad fina Färger!
Nr 1: Coffee Buzz  Nr 2: Grey Envy Nr 3: Blushing Beige Nr 4: Possesed Plum

20171102_183116

2. Höstens andra stora nyhet är Tattoo Brow Peel off tint
Detta är alltså en Semipermanent ögonbrynsfärg som håller i upp till 3 dagar, beroende på hur länge man väljer att ha den i. Ger ett naturligt resultat med skarpa linjer. Jag har inte hunnit testa ännu, men när jag väl gör det ska jag slänga upp en bild och video. Man behöver alltså bara forma, färga och dra bort färgen sen. Finns i 3 nyanser:
Light blonde, Medium & Dark Brown. Kostar 159 kr och du kan hitta den här
20171102_183138

3. MAYBELLINE FIT ME MATTE AND PORELESS POWDER  en nyhet sedan tisigare utökar med 2 nya nyanser och jag fullkompligt älskar detta! Jag kobinerar med deras flytnade foundation, och JA, det ser ut som att man spenderat en vecka i Spanien. Färgen är verkligen så bra! Enkel att använda. Speciellt med den inbyggda spegeln. Det ger verkligen ett naturligt resultat.
Absorberar oljor och fett för ett matt resultat hela dagen! Med sin pore-blurring effect jämnar pudret ut huden och minimerar porerna. Finns i färgerna Sunbeige och Caramel, och finns i 8 andra nyanser.  99 kr st. Och om du vill köpa den till ett bra pris, hittar du den HÄR

20171102_182130

4. En storfavorit bland många jag känner! Och även för mig, Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer.
Magi kallar jag det för, en concealer som innehåller gojibär. Täcker fina linjer och mörka ringar. Jag kör alltid under ögonen, där jag har röda pigment och vips är det borta tack vare denna underbara produkt. Den är lätt att använda tack vare sin applikator och man måste vrida på munstycket för att få ut färgen på bomullstoppen. 119 kr kostar den och har kommit i 3 nya nyanser: Brightener, Neutralizer och Honey. Finns att köpa HÄR
20171102_183307

5. MAYBELLINE FIT ME MATTE AND PORELESS FOUNDATION En riktig storfavorit som utökas med NIO nya nyanser! SÅ många nyanser att välja bland!  Jag har testat på Sun Beige och Natural Tan. Vilka färger! wow..Den ger verkligen en jömn och matt yta. Absorberar glans och tar visuellt bort synligheten av porer. Den passar mig verkligen jättebra som har lite torr hy. På sommaren är den mer normal och även då känner jag att den är bra att använda. Verkligen året runt foundation.
Berikad med mikropuder som hjälper till att absorbera överflödig olja samt reducera synbarheten av porer,
Finns att köpa HÄR, och kostar endast 99 KR!

image021

20171102_182141

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *