Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

The ERASER Eye by Maybelline New York.

Äntligen är Maybellines mest efterlängtade concealer här! Concealern har gjort succé i USA och England och äntligen kommer den till Sverige. Bättre sent än aldrig tänker jag!

Och JAG har fått testat den. Jag är är otroligt imponerad av denna produkt. Den har en applikator som liksom pressar ut concealern, rakt ut i den puffiga runda applikatorn, så att man kan dutta och forma runt och maskera om allt. Supersmidigt och bra.  Vissa dagar är man mörkare under ögonen än andra dagar, och detta är perfekt för att ”cover it up”
. Den ger en väldigt bra finish. Jag gillar att applikatorn är runt för då får man en möjlighet att liksom jobba runt allt utan en borste. Jag avslutar med att dutta runt mitt finger för att det ska jämna ut sig bättre då. Det är nog meningen också.

Jag tycker att den är prisvärd, 119 kr och du har en riktigt bra concealer. Gojibären är till för att återfukta huden så att den inte blir allt för torr,  annars är det en risk att partiet under ögonen blir som Sahara öknen…väldigt sprickig o torr. Så PLUS på det!

 

 

Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer

  • En concealer som omedelbart täcker fina linjer och mörka ringar under ögonen.
  • Superkoncentrerad formula som innehåller gojibär.
  • För optimal täckning och en strålande fräsch look i ett enda svep
  • Den smidiga förpackningen gör det lätt att få jämn på huden

 

2 enkla steg!
Steg 1: Vrid toppen av applikatorn i pilarnas riktning tills concealern syns i svampen.
Steg 2: Använd applikatorn för att applicera concealern direkt på området under ögonen eller på röda partier i ansiktet. Tona ut med en utåtgående rörelse.

 

Du hittar den redan nu på E-COM och H&M och i resterande butiker i Augusti.

REK. PRIS: 119 SEK

 

AirBrush_20170703200825AirBrush_20170703200216AirBrush_20170703200254AirBrush_20170703200324

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *