Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

L’Oreal Paris Botanical Fresh Care HÅRVÅRD

Ni kommer att häpna.

Det är mycket man har testat här i livet, men detta förvånade mig något. Jag har väldigt tjockt och torrt hår. Och det här var som musik för själen för mitt hår.

Schampoo & Balsam:  Safflower RICH INFUSION
För torrt hår, innehåller safflorolja som naturligt vårdar och stärker håret. Den är berikad med oljor såsom safflor,  soja och kokos. HUR bra är inte det?! Låter som pure magic in my ears. Detta innebär att den ger håret intensiv näring och gör det extra mjukt. Applicera i vått hår och massera in allt i håret och skölj av.
UTAN silikoner, parabener och färgämnen och förpackningen är dessutom tillverkad av återvunnen

Sen har vi även Softening Ointment. Det är en leave.-in-treatment som är helöt amazing! Trust me… alla bör äga en sådan här. Den återställer hårets naturliga mjukhet och gör det inte platt. Ta en klick i handen och fördela det jämt längs hårtopparna innan du fönar håret, detta för att du ska vårda det och göra håret mjukare, använd det i torrt hår. Den har en otorligt fräsch o lugnande doft. Väldigt SPA-ig.  Även här, utan silikon, parabener eller färgämnen. Dem tre viktigaste big -no-no’s enligt mig.

Sist men inte minst Hårmasken för torrt hår. Applicera denna i vått hår och låt verka i 3 min.  Den har en lugn och fräsch doft. Skölj sedan av. Även denna innehåller dessa 3 oljor och utan silikon, parabener och färgämnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *