Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Sminknyheter från LÓreal Paris-Bloggbud

I Love makeup!
Speciellt LÓreals smink som alltid är i fas med vad som är inne. De har alltid nya saker på gång och denna gång fick jag hem några nyheter jag tror att ni kommer att älska!

Jag kommer att köra ett inlägg i taket med två nyheter i varje. Och det bästa av allt, DU har chansen att vinna hem ett utav dessa nyheter. Tävling kommer inom kort!

Tänkte presentera er för ett  Contouringpreodukt som jag tycker är helt undrbar efter att ha testat den… Jäklar vad bra den är! Och det bästa av allt. Den kostar endast 99 kr!
Den kommer i ett Chubby Stick Format, contoruing och highlighter  i ett. Alltså en 2-i-1 produkt.
Den har en krämig formula som enkelt appliceras där du vill contoura/highlighta. Vanligtvis är kindbenen och näsan. Man kan verkligen skulptera jättebra och när man dragit ett streck av varje, så blandar man ihop färgerna så att det blir ETT. Den mörka underst och ljusa överst. Sen smuttar du bara ut det.

Den finns i två färger: Light och Medium. Jag har kört medium.

Nästa Produkt är en Master Strobing Stick, en highlighter som förstärker ansiktsdragen och ger en lyster. Tyckte verkligen om resultatet när jag testade. Kan starkt rekomendera denna produkt.  Även här in en stick, och du kan vrida upp den krämiga formulan.
Man applicerar i ett eller två drag, kindben, näsa, haka och panna. Man kan även förstärka ögonbrynen, vilket jag gillar! 😉
Nu kan vi alla se ut som Kim Kardashian 😉

Jag kommer att lotta ut någon utav dessa, vilket skulle ni vilja ha?

wpid-wp-image-1259943850jpg.jpgwpid-wp-image-1374060064jpg.jpgwpid-wp-image-1925951594jpg.jpgwpid-wp-image-1339848046jpg.jpgwpid-wp-image-1636573121jpg.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *