Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Bli en Ramba!

Jag har i ca 1 år nu varit en Ramba! Hur kul som helst.

Vad är en Ramba tänker ni nu! Jo det ska jag tala om för er! Som Ramba    (ambassadör för Rabble.se)får man hedersuppdrag genom att blogga olika uppdrag för Rabble.se, ni vet den härliga underbara rabattkodssidan där man hittar alla rabatter och olika erbjudanden man kan tänka sig.  Massa olika flrmåner och hemliga VIP fester.
!
Fördelen med att vara en Ramba är att man får ett mail, ett uppdrag (hur kul som helst) man har en vecka på sig att skriva ett blogginlägg och dessutom chansen att vinna något! Jag har vunnit en hel del saker, och jag tyckr även DU borde ta chansen att bli en Ramba, ni kan ansök gärna HÄR

Hur enkelt som helst!

Kör på!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *