Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Vegetarian

Förra veckan fick jag hem några kuponger från härliga PR-byrån Amazing Alice. Jag drog till affären och plockade ut några Quorn produkter.
Jag köpte quorn fileer, Quorn bitar och mini fileer som är panerade..otroligt goda!

Min lilla dotter på 6 år är  ju vegetarian, vi i övriga familjen är inte det, men tack vare henne äter vi mer vegetariskt, och inte bara pga det utan det är viktigt för miljön. Jag känner att jag har blivit någon sorts förespråkare för nyblivna vegetarianer. Jag började kolla på Cowspiracy på Netflix och kände bara ”Nä-ää” … tänk att djurindustrin förstör mer för miljln än vad bilindustrin gör.. det är sinnessjukt. Och vi kan rädda vår planet, om vi bara väljer att äta rätt.

Därför är jag extra glad över att Quorn finns. Finns inte så stor utbud där just jag handlar, så jag brukar ofta spontant gå in i närmsta närbutik BARA för att se om de har någon annan quorn produkt som inte min lokala affär har.

Med quornbitarna gjorde jag en rosmarin kyckling..typ. Jag marinerade bitarna i olivolja, citron,  färsk vitlök, salt, peppar och rosmarin… stekta upp det. WOW vad gott det blev. Men lite ris. Fantastiskt gott.

Av fileebitarna så gjorde jag inget speciellt för dem är bara redo att stekas och ätas direkt.
Har inte hunnit göra något med quorn fileerna, jag tänkte marinera dem i något gott.

Kyckling VS Quorn
image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *