Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Julklappstips från rabble!

Nu är det hög tid för att handla julklappar. Jag har redan smystartat men tänkte ge er lite tips.

Först och främst, köp en julklapp till dig själv, det förtjänar du!
Jag har ju precis klipt mig kort och jag tänkte just på det här med att man plötsligt kanske får en ångestattack och vill ha tillbaks sitt långa hår.. det kan man, via Rapunzel of Sweden! Detta är mitt första julklappstips. det är inte bara löshår man kan köpa, utan du kan ju köpa borstar, kammar, hårdropar, accessoarer och ögonfransar b la. Dessutom har de specialerbjudan, köp 3 betala för 2 på vissa saker om ni klickar er in i länken.  Och fri frakt vid köp över 1000 kr och mycket mycket mer!

Hårträns Original Rakt #18 Dark Blond 50 cmThe Helper - Ställ för borstar

Nästa julklappstips är en klassiker, en mysig bok! Köp en bok och gör någon glad.. för in dem i ljuset av bokens värld.. bättre än en film faktiskt! Så himla mysigt att ta sig in i en vrå efter julmiddagen och låta maten sjunka in och läsa en bra roman, finns på Bokus.se dessutom har de som ni ser på bilden paketinslagning och fri frakt för över 99 kr. Man sparar både tid och pengar. Underbart

Julklappar

Varför inte köpa ett C More till mamma eller pappa så har demnågot att göra under mellandagarna? Perfekt present.. se solidan, streama fotbollsmatcher, mys med en bra film..det ÄR kvalitetstid.. Jag kommer nog kolla hela säsongerna utav Solsidan..så roligt och himla stor igenkänningsfaktor..det är väl därför man kollar? =)

Det sista julklappstipset blir:  Önskefoto.se  att fixa en canvas, en  favoritmugg till mormor, eler en kalender med foton till farfar… eller varför inte bara till dig själv för att minnas alla minnen från året som gått? Vi gtar alldeles för många bilder nuförtiden med våra mobilkameror och de hamnar på någon extern hårddisk i en låda.
Minns när jag var liten och hade en såndär kamera med 24 films rulle…man fick alltid passa på att spara på ögonblicken…
”mamma får jag ta en bild nu”?… ah..vilken utveckling vi nått eller hur? Gör något utaav minnena..annars hamnar de appen timehop och i värsta fall i hårddisken som bara tar plats..

Foto på trä baksida

Canvastavlor med Bildkollage

Hoppas att ni hittar något!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *