Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Loreal Bloggbud

Jag ÄLSKAR att komma hem och se att det står en bag som väntar på en Loreal/maybelline New York, denna gång var det en avi, jag rusade tillbaka och hämtade paketet.

Där i låg :
Sublime Bronze BB Summer legs
Den första BB -leg krämen som  ger perfekta solbruna  ben på ett ögonblick! Visst låter det grymt?
Den innehåller även vitamin  E och färgkorrigeringspigment, dendöljer ojämnheter och återfuktar och efterlämnar en glödande lyster på ett enda ögonblick, detta är krämen alla väntat på i flera år! Och den kostar endast 169 kr i butik!

Sublime Body Extraordinary Oil
En oljebaserad mjölklotion, fukt och näringsgivande lotion med Neroli och argan olja! Detta är alltså ne väldigt exklusiv kroppslotion. 79 kr i butik!

Med detta bud fick jag även 4 lack från ESSIE! Underbart, Tack till Loreal och Essie. SÅ himla fina och våriga pastellerfärger, har redan testat och färgen stannar kvar länge!

Jag fick 3 av Essies vårnyehter då de andra färgerna tyvärr hade tagit slut, men jag fick ett  Grow stronger base coat istället , och det är jag lika glad för 🙂
Grow stronger  från essie ger 30% starkare naglar efter 5 dagar och stärker naglarna för att främja den naturliga växten.
Jag fick hem dessa färger som ni ser på bilderna längre ner.

   

         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *