Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Lindahls event hos Reddville

I torsdags var jag på event på Reddvilles kontor på Södermalm, de presenterade nyheter från Lindahls och vad man kan göra för god och nyttigheter med dessa.
Det bjöds på en jättegod banansmoothie, recept kommer längre ner.
Lindahsl laktosfria Hallonsmoothie och deras goda nötchokladkvarg som även nötallergiker kan äta, den har endast nötarom i sig, så det går jättebra att äta den. De hade pyntat så fint med blåbär, och det var verkligen gott att få sig en sån här mättande och nyttig mellis med högt preoteininnehåll.

Det var jättekul att få komma till deras HQ och få chittchatta lite. Ni vet väl att man kan få hem gratis tamponger från redville? de har massa olika roliga kampanjer och är alltid generösa med att skcika med prover också. De har även en webbshop som heter Sheroshop, där kan du prenumera på tamponger som du får hela vägen hem till brevlådan. och få massa roliga premier på köpet att testa på, bla hawaiian tropic,  carmex, absolut torr, allt och detta mer kan du köpa till ett reducerat pris hos dem.
Tänk om tamponger fanns att få hemskickat när jag precis hade fått min mens 11 år gammal och var livrädd för att köpa trosskydd?…underbart!

    

Kärt återseende med Stephanie  (strongmama hos vimedbarn) i sällskap med och hennes söta syster 🙂

        

 

 

 

 

Hallonsmoothie (5 portioner)

5 dl Lindahls laktosfria hallonkvarg (utan tillsatt socker)

4 dl hallon (frysta eller färska)

1 banan

1/4 dl flytande honung

2,5 dl laktosfri mjölk

0,5 msk linfrön,krossade
Mia ihop allt och avnjut!

Banansmoothie (5 portioner)

5 dl Lindahls ekologiska kvarg

2 bananer

0,5 grönt äpple i bitar

2,5 dl apelsinjuice,färskpressad

15 g babyspenat

0,5 msk ingefära,riven

1 msk honung

En reaktion på ”Lindahls event hos Reddville

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *