Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Tävla och vinn hårfärg från Loreal Paris!

Nu ska ni se!

Jag lottar ut hårfärg till 5 personer och du får själv välja från de 17 olika nyanserna!

1. Det ni behöver göra är att antingen posta detta inlägg på er blogg, att man kan vinna hårfärg hos mig, länka till min blogg.

1. Skriv bara en kommentar till detta inlägg om varför ni vinna hårfärg och vilken nyans du skulle vilja ha hemskickat. Och glöm inte att skriva er mailadress och länk till ditt inlägg annars kan jag inte komma i kontakt med er som vunnit!

Leta efter din nyans här:  http://prodigy.lorealparis.se/

Jag fick ju testa på Prodigy  för en månad sen på ett event som hölls på hårsalongen Corinne & Friends i Sturegallerian, där jag fick träffa fantastiska tjejerna från loreal, Maria och Anna-Karin. Underbara kvinnor!  Fick hårkonsultation av superkändisfrisörer Emir, som även fixar hår för mello just nu.

Lite bra att veta om Prodigy  är att det är deras nästa nya generation utav hemmahårfärgning! För alla som vill ha en extremt elegant och extraordninär look efter hårfärgning, måste testa Prodigy som liknar hårets egna naturliga färg.

En unik färgkombination av fina färgämnen ger ett fylligt och naturligt färgresultat med fina toner.

Mikrooljeteknologin slätar UT hårfibern vilket gör att håret reflekterar ljus och ger en fantastisk strålande glans. Färgämnena fördelas jämnt längs hårstrået vid applicering, och täcker grå hår till 100%.
Färgen är ammoniakfri vilket öppnar upp till en ny härlig doftupplevelse. När de satte in färgen på mig kunde jag känna doften av nytvättat hår, det doftade helt underbart!

det jag gillar med FLASKAN som är helt genial är att den går att skriva av, blanda med en spatel för att jämna ut färgen , skruva tillbaka och börja färga, sen kan man även skruva upp den igen och ta det lilla som är kvar ur flaskan, då går inget till spillo.
Det känns väldigt lyxigt må jag säga. Och Anvisningarna är så enkla att följa, man blandar nr 1 och nr 2, sen är det klart för application. Man låter det ara i så länge man tror det behövs, jag vill ha ganska ljust så jag körde 10 min.
Man sköljer och använder det mjukgörande balsamet efteråt.

I och med att jag haft detta i en månad nu och tvättat mig ett antal gånger så har frägen verkligen hållt bra, jag kör ju rött dessutom, och dessa färger är svåra att bibehålla, men det har hållt! Underbart! Ni kommer inte ångra er efter att ni testat prodigy. Jag kommer aldrig mer köpa något annat märke jag kommer endats köra prodigy för jag vet att man får mkt för så lite pengar

(null)

(null)

(null)

(null)

5 thoughts on “Tävla och vinn hårfärg från Loreal Paris!

 1. Nyans 5.30 gärna. Behöver verkligen en hårfärg som har hög kvalité och kan täcka mina vita hårstrån som gör mig deprimerad då jag kollar i spegeln.

  Länkar dig på min fb hengi hengameh

 2. Hej jag vill vinna då jag måste färga över mina gråa hår varje månad, jobbigt med dem små grå jävlarna hahhaah fick mina första vid 19års ålder så kämpat mot dem länge nu har dem tagit över i mitt 34åriga hår men jag ska utrota dem med denna snygga färg från lóreal 3.60 var såååååå snygg den önskar jag:)
  mina två bloggar har jag tipsat på
  http://nouw.com/mixedgirl/tavla-och-vinn-harfarg-fran-loreal-17757825
  http://metrobloggen.se/bionu/tavla-och-vinn-harfarg-fran-loreal/

 3. Hej hej!

  Helt otroligt att jag missade denna tävlingen 😛
  Jag önskar vinna Gyllenbrun 5.30 till min tonårsdotter som känner att nu är det dags att färga håret så det skulle vara kul att överraska henne med detta :)

  Jag tävlar även i den andra tävlingen om Goodiebag så har lagt till extra info på min blogg om denna fantastiska tävling och håller givetvis tummarna för fullt! Önskar dig en toppenhelg!

  Hälsningar Frida Elmgren
  http://mizzyzordinaryblog.blogspot.se/2015/02/jag-tavlar.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *