Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Loreál Paris Prodigy Event

I Fredags drog jag iväg med en vän för att gå på ett jätteroligt event jag blivit inbjuden på av Loreál!

En hårfärgningssession med deras nästa nya generation utav hemmahårfärgning! För alla som vill ha en extremt elegant och extraordninär look efter hårfärgning, måste testa Prodigy som liknar hårets egna naturliga färg.

En unik färgkombination av fina färgämnen ger ett fylligt och naturligt färgresultat med fina toner.

Mikrooljeteknologin slätar UT hårfibern vilket gör att håret reflekterar ljus och ger en fantastisk strålande glans. Färgämnena fördelas jämnt längs hårstrået vid applicering, och täcker grå hår till 100%.
Färgen är ammoniakfri vilket öppnar upp till en ny härlig doftupplevelse. När de satte in färgen på mig kunde jag känna doften av nytvättat hår, det doftade helt underbart!

Hårfärgningssessionen hölls på supersalongen Corinne &Friends inne i Sturegallerian, kändes otroligt lyigt att få komma dit en fredgaskväll och bli ompysslad, vi fick snittar och dricka cava i timmar!  Superfrisören Emir Kapetanovic  ar på plats och konsulterade oss i vilka färger vi bör välja. I och med att jag är rödhårig så valde jag intense red!
De körde i flera förpackningar i mitt hår, då jag har så långt och tjockt och det var kul att få se resultat som blev otroligt bra. Det blev inte fläckigt, utan det ser otroligt naturligt ut.

Blev tvättad och ompysslad. Ett stort tack till Loreál som bjöd in på detta och fick mig att känna mig som en drottning! Tusen tusen tack!

br />
(null)

(null)

(null)

<

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fick även med mig en goodiebag hem med nyheter och lyxiga produkter! Tack!!! Blir så himla glad av sånt. Uppskattar det mycket då jag inte har så stor koll och genom att få testa lär man sig nytt och kan fortsätta handla just det man fick.

Fick bla Schampoo, balsam och inpackning som heter Elvital Extraordinary Oil, en formula speciellt utvecklad för torrt och slitet hår.
Berikad med 6 extrakt från blommor med fokusingredienserna kammomilolja, solrosfröolja och stenrosolja som vårdar och förbättrar hårets struktur.
Håret vårdas på djupet utan att tyngas ner. Och ger dig dessutom silkeslent och glänsande hår.  Du kan köpa dem redan nu ute i din butik!

Fick även Manga Punky Eyes, megavolym för fransarna! En mascara för mer vågat utseende, borsten är utformad på ett speciellt sätt som ger dig miss twiggy fransar, kul va?

En annan fantastiskt nyhet jag fick var en eyeliner som heter Smokissime, en perfekt smoky eye eyeliner, finns i 3 olika nyanser, black smoke, taupe smoke och brown smoke.
Med dessa kan du enkelt knepa ihop en egen smoky look. Det ser helt fantastiskt ut, har provat själv, enkelt att jobba med. Den har en mjuk applikator som gör att man lätt kan få den effekt man vill ha

Finns i butik from v.7!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *