Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

Böcker

Jag fick hen böcker häromdagen från Rabén & Sjögren.
Deras böcker har hängt med mig från barndomen och jag älskar att läsa för barnen.

Som bok toka blev jag överlycklig när jag fick hem” på väg” av per och Ingela arrhenius. På väg handlar om hur barn lär sig om trafik. Otroligt viktig bok! Det handlar om lina och Leo som i boken får lära sig om trafik, vägmärken, regleringen och vänster, hjälm, övergångsställen , leka säkert osv. Väldigt fina färgglada illustrationer som lockar barnet till att vilja veta.
En bilderbok som mina barn verkligen älskar, och nu är dem dessutom i den åldern då de frågar mycket om trafik, höger vänster osv.

Många frågor om kroppen också! Som tur var fick jag även boken ”Smarta Små, upptäcker kroppen” en 135 sidors lång bok om människokroppen. Jag tycker petsonligen det har varit så svårt att förklara vissa saker om kroppen, men nu har det känts enkelt och bra med denna bok. Roliga illustrationer som visar och förklarar, älskar denna bok!

Det finns roliga berättelser om vissa delar utav kroppen, dikter, barns frågor till dr Johanna, kapitel om olika kroppsdelar och hur de fungerar med en massa roliga bilder.
Detta är en bok som kommer bli en sån bok som alltid ligger framme, som lockar ut det nyfikna barnasinnet.
Ta en paus från iPaden och läs och lär.

När jag var liten var böcker min värld. Man blir stärkt av att läsa, låt oss inte förlora denna underbara skatt av vetenskap.

Dessa böcker är utgivna av Rabén och Sjögren och finns att köpa i bokhandeln eller att låna på biblioteket.

IMG_5261.JPG

IMG_5260.JPG

IMG_5259.JPG

IMG_5262.JPG

IMG_5263.JPG

IMG_5264.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *