Isabelle, 33 år Skriver om Skönhet, Hälsa, Shopping, Resor, Quotes Events Bloggare sedan 2006 På instagram finns jag som Eladria och uppdaterar ständigt Snapchat: Eladria_

En hund blev slagen…

Jag är så ledsen och arg just nu!

På min promenad imorse så vvar det som vanliogt tusen hundar ute. Så ser jag ett hunddagis eller liknande, d ehar gråa kläder på sig, med bälte runt om midajn, och kanske 5-6 hundar var i kopple. De var alltså två personer.

helt plötsligt ser jag personen ta tag i en lite större hund ansikte, och ger honom en örfil! sen pekar hon på honom och säger NEJ!!! Inte göra så!

Men seriöst..? Man gör väl inte så? Jag frågade på FB om det är en del av hunduppfostran?..Nej.. jag såg inte att hunden gjorde något dum,t möjligtvis kanske RÅKADE trampa på en mindre hund, men denna hund var helt lugn och såg sorgsen ut efter…den varken skällde eller såg arg ut…
Jag borde ha gripit in men visste inte om detta var ok? jag är ju livrädd för hundarf, så det kändes intem rätt heller att springa från andra sidan vägen och skälla ut någon.

men nu vet jag till nästa gång… det känns verkligen i hjäörtat, den här hunden såg verkligen ledsen och sorgsen ut 🙁 Tänk om hens husse hade sette dettaÅ?!.. jag skulel INTE vilja att mitt barn/hund blev behandlad på detta vis.. 🙁

En kort bildbeskrivning

5 reaktioner på ”En hund blev slagen…

  1. Har själv en hund hemma, och det är så tråkigt när folk använder våld i uppfostran. Visst, jag tar tag i min hund jag också, för att markera och visa vad som är rätt/fel beroende på situation. Men på ett helt annat sätt vad som beskrivs här. Det är mer en ”beröring” för att det ska bli tydligt för hunden vad man menar, slag, sparkar, skrik mm blir sällan (aldrig) rätt. Trist!

    1. Ja det är super tråkigt! att markera och visa vem som bestämmer är ju en del av uppfostran..men SHIT att ge en hund en örfil 🙁 gudm jag bordeha gripit in 🙁 mår så dåligt just nu!
      Vet inte om du har sett han cesar milan, men där förekommer verkligen inge våld, och han är en sån bra förebild till hundägare.

  2. Jo jag har sett han, han har dock inte fått så bra kritik av svenska hundmänniskor i sin hunduppfostran bakom komerorna, men vem vet, alla säger så olika jämt! Svårt att veta ve man ska lyssna på ibland tycker jag 🙂
    Lite sunt förnuft och lära sig hundens naturliga språk och uppfostran räcker nog långt, och kärlek. Du ska inte må dåligt av det, vem vet, hon kanske hade blivit jätte aggresiv mot dig med? Usch. Hoppas hundens matte o husse är klipskare än denna person!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *