GG7A0399 GG7A0402
GG7A0450

Fotograf: Lisa Höök 

Så många här i världen är rädda att förlora eller misslyckas, sanningen är att om du inte vill så kommer du inte göra det. Jag ser det som att så länge du inte ger upp så har du inte förlorat eller misslyckats, så allt ligger i hur mycket du ville vinna eller lyckas.

Allt du gör i ditt liv tar du lärdom av, om det handlar om att du ”misslyckades” just den gången så har du tagit lärdom av det, så att i det långa loppet så kommer du att lyckas. Väljer du då att sluta eller ge upp då kommer du att lämna det med ett misslyckande. Väljer du att ta lärdom av det och hoppar upp på hästen igen och kämpar ännu mer för att det ska sluta så som du vill, då har du fortfarande inte misslyckats, för du är inte klar.

Jag tex, jag har alltid velat bli modell. När jag började söka agenturer så sa alla nej, jag fick nej efter nej. Hade jag accepterat alla nej som jag fick så skulle jag lämna den drömmen med ett misslyckande, men det var inte slutet. Så nu sitter jag här idag och fortsätter tro på mig själv och vägrar ge upp pga alla nej. Jag har inte misslyckats och jag kommer att fortsätta tills jag har lyckats. Jag är inte långt ifrån att kunna säga att jag har lyckats, men jag skulle aldrig kunna lyckas om jag inte hade fortsatt kämpa.

Förstår ni vart jag vill komma?
Ingen kommer att misslyckas så länge man inte tillåter sig själv att göra det. Allt handlar om hur du väljer att se på saker och hur du väljer att gå vidare därifrån. Ta lärdom av allt du gör och se det som ett steg närmare dina mål och din utveckling. Ingen gör rätt från början och lyckas med allt dem vill, alla som har lyckats med de dem vill i sitt liv har också fått massa nej och motgångar, men vänt det till något positivt.

Kärlek och lycka, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Olivia

  Wow det här behövde jag verkligen idag, tack och ja jag är en läskig stalker som går igenom sida för sida tills jag har läst allt 😉

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Vad glad jag blir att du fick ut något av att läsa mitt inlägg. :) Hehe jag gillar att du gillar min blogg :)
   Kram!

   URL:

Lämna en kommentar