easter_wallpapers

P1010617 P1010626

Vill ni lyssna på min historia så gästade jag en Podd för ett tag sedan och HÄR kan ni hitta resultatet.

Podden är en podd där svenska kända tjejer gästar och berättar om sin historia- helt oretuscherat.
Jag kan bara från hjärtat säga att ni verkligen borde lyssna för att den här tjejen är grym och man blir väldigt inspirerad av henne.
Och som sagt, jag delar med mig med några utav mina djupa tankar och jobbiga tider i mitt liv.

 

HITTA PODDEN HÄR!

Ps, Tror eventuellt att ni måste klicka via datan http://www.acast.com/opodden/eedce071-4e08-4556-9861-675f38cc6ac0 där är länken annars :)

 

Love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

  1. Postat av: Malin

    Hej Ellinor! Sedan du visade din sjukdom för hela svenska folket så blev du en utav mina förebilder. att stå där som du gjorde & visade upp dina utslag betydde så mycket för min inombords, inte för att jag har den sjukdomen utan för att jag blev stolt över dig. jag har följt din blogg sedan dag ett du sa det. Du är så vacker & grym. Besök gärna min blogg. Kramis<3
    malinjonsson.devote.se

    URL:

Lämna en kommentar